VK brandweer oriëntatieloop

TROL orienteering club en brandweerpost Hoogstraten van de Hulpverleningszone Taxandria organiseren op zondag 23 april 2023 voor het allereerst een Vlaams Kampioenschap Brandweer oriëntatielopen

Stad Hoogstraten is het mooie decor voor deze uitdagende City Run. Bij een City Run moet je zo snel mogelijk een aantal controlepunten passeren door te navigeren aan de hand van een speciale kaart. De grote uitdaging is de juiste route bepalen om vervolgens elke checkpoint te passeren. Spanning en plezier verzekerd!  "The fun of getting lost!"

Zin in een uitdaging? Benieuwd of jij met een kaart al lopend de weg vindt?

Als brandweerman of brandweervrouw kan je deelnemen aan het VK Brandweer Oriëntatielopen. Deze wedstrijd staat open voor lopers van alle niveaus. Welke brandweerman en brandweervrouw gaan met een beker naar huis?  

Je bent geen brandweer en wil wel eens kennismaken met oriëntatielopen? Schrijf je dan in voor de Start-to-Oriëntatielopen City Run. Ideaal om alleen, met je gezin of vrienden te doen. Je kan het parcours volledig op je eigen tempo afleggen. Het is voor iedereen en bovenal superleuk!  

Schrijf je hier in

 

VK Brandweer - 4 km City Run - 40 jaar

Categorie heren en dames  

VK Brandweer - 3 km City Run + 40 jaar

Categorie heren en dames  

3 km Start-to-Orientatielopen

Open voor jong en oud, familie en vrienden, voor lopers van alle niveaus.

Praktisch

  • Voorinschrijving: € 7/pp
  • Deelnemers -18j: € 4,5/pp

Graag overschrijven nadat je bent ingeschreven, ten laatste 16 april, op rekeningnummer BE29 4146 0527 3164 van Vriendenkring Brandweer Hoogstraten vzw, met vermelding van je volledige naam + 'deelname VK orientatielopen'.

  • Daginschrijving: € 9/pp
  • Locatie: Het Spijker, Gelmelstraat 62, 2320 Hoogstraten
  • Vanaf 9u30: ophalen sportident (registratiechip)
  • Starten tussen 10u en 12u
  • Kleedkamers aanwezig