Oefen voor je Federaal Geschiktheidsattest in brandweerpost Lille

Heb je een ❤ voor hulpverlening en wil je ons brandweerteam versterken? Kom op donderdag 20 juni 2024 naar de Start2FGA in brandweerpost Lille en oefen voor je Federaal Geschiktheidsattest. 

We nodigen je graag uit voor onze Start2FGA oefensessie in Lille op donderdag 20 juni 2024. Een unieke kans om je voor te bereiden op het behalen van het Federaal Geschiktheidsattest (FGA) en de brandweer te ontdekken. Deze oefensessie is bedoeld voor iedereen die geïnteresseerd is in de brandweer.

Tijdens deze Start2FGA sessie verwelkomen onze brandweercollega's van Lille je graag in hun brandweerpost. Je krijgt de kans om de fysieke proeven en de handvaardigheidstest voor het FGA in te oefenen. Hiernaast geven ze je ook meer info over de opleiding tot brandweerman of -vrouw en de selectieprocedure. Je krijgt de mogelijkheid om vragen te stellen aan brandweerstagiairs die zelf bezig zijn met de opleiding. 

Deze Start2FGA is gratis en inschrijven is niet nodig. Je bent van harte welkom tussen 19u30 - 21u30 in brandweerpost Lille (Achterstenhoek 22, Lille).  Neem gerust een vriend(in) of je partner mee. Grijp deze kans om te ontdekken of de brandweer iets voor jou is. 

Kan je er niet bij zijn? Er is nog een oefensessie voorzien op donderdag 5 september 2024, van 19u30-21u30. Noteer het alvast in je agenda!

De eerstvolgende selectieproeven voor het FGA gaan door op: 

  • 22 juni 2024
  • 24 september 2024
  • 19 oktober 2024
  • 26 november 2024

Je kan inschrijven via de website ikwordbrandweer.be waar je ook extra info kan vinden over het Federaal Geschiktheidsattest.