Registratie sleutelkluis of toegang hulpdiensten

Hiermee bezorg je informatie om de toegankelijkheid voor de brandweer te vereenvoudigen. Dit omvat de registratie van sleutelkluizen, kenbaar maken van specifieke handelingen en eventuele contactpersonen.


Gegevens verantwoordelijke

Gegevens van de instelling, de locatie of het evenement

Gegevens toegangsmiddel

Betreft het een slot of sleutelkluis toegankelijk met de loper van de brandweer ?

Contacten

De brandweer verwacht minimaal 1 en maximaal 4 telefoonnummers waarop een verantwoordelijke buiten de openingsuren kan bereikt worden om bij interventies snel informatie te kunnen bezorgen en krijgen.

Contact 1

Contact 2

Contact 3

Contact 4

De registratie is bijna rond!

U gaf hierboven info over de toegankelijkheid. Deze is nog niet onmiddellijk beschikbaar voor onze interventieleden. De informatie wordt door een medewerker gecontroleerd, ingegeven in ons platform voor digitale interventieplannen en aangevuld met een inplantingsplan op basis van Geopunt.be. Daarna krijgt de door u aangegeven verantwoordelijke een e-mail met de vraag in ons platform de informatie na te kijken.

Bent u geïnteresseerd in de opmaak van een digitaal interventieplan?

Dit is een ongelooflijke meerwaarde voor de veiligheid van onze interventieploegen en de efficiëntie van grotere incidenten. Hiermee bezorgt u de brandweer immers informatie over aanwezige risico's, gevaarlijke producten, grondplannen, nuttige voorzieningen, bezetting, e.d. Aangezien u uw locatie of instelling het beste kent, zal het grootste deel van het werk door u gedaan moeten worden. De benodigde tijd is afhankelijk van de complexiteit en de info die u ter beschikking heeft.

  • Verantwoordelijke (1/5)
  • Instelling, locatie of evenement (2/5)
  • Toegangsmiddel (3/5)
  • Contacten (4/5)
  • Registratie (5/5)