Rookmelder klinkt als muziek in de oren

Vanaf 2020 zijn rookmelders verplicht in elke woning. En dat is maar goed ook, want rookmelders redden levens. Netwerk Brandweer laat dit najaar van zich horen met een positieve bewustmakingscampagne om rookmelders in huis te hangen én ze te registreren.

Lees meer

Memorandum: Tien prioriteiten voor de [Vlaamse] Brandweer

Cover Memorandum

Op 4 juli 2017 verenigden de hulpverleningszones van Vlaanderen zich in Netwerk Brandweer. Deze associatie van alle Vlaamse hulpverleningszones, vertegenwoordigd door hun zonecommandant en de voorzitter-burgemeester van de hulpverleningszone, wil streven naar een efficiënte organisatie van de hulpverlening met optimalisatie van de beschikbare manschappen en middelen om de inwoners de snelst adequate hulp te bieden in noodgevallen.

Lees meer

Rij mee in de brandweer oldtimerrit van HVZ Taxandria – post Hoogstraten

De brandweerpost Hoogstraten van de HVZ Taxandria bestaat 150 jaar en dat wordt gevierd in 2020! De post organiseert verschillende activiteiten, waaronder een brandweer oldtimer rit op 28 maart 2020. Met deze spectaculaire optocht katapulteren ze je terug naar ‘dieje goeien ouwen tijd’ en kan je genieten van de mooiste oldtimer pareltjes. We hopen massaal brandweerwagens van dichtbij en ver weg te mogen verwelkomen.

OPROEP: Heb je zelf ook een brandweer oldtimer? Rij met ons mee en schrijf je in via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

  • Start
  • Nieuws
  • Nieuws
  • openbaar